Заради многобройните нарушения на карантината индонезийка реши да уплаши съгражданите си,

...
Заради многобройните нарушения на карантината индонезийка реши да уплаши съгражданите си,
Коментари Харесай

Индонезия наказва нарушителите на карантината по необичаен начин

 Заради многочислените нарушавания на карантината индонезийка реши да уплаши съгражданите си, като подреди провинили се да бъдат затваряни в къщи, за които се счита, че са населявани от духове, заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция. 

" Идеята е, в случай че има празна или населявана от духове къща в някое село, там да бъдат настанявани извършители ", сподели Кушдинар Унтунг Юни Суковат, началник на департамента Сраген на о-в Ява.

Тя издала заповедта по отношение на притока на индонезийци от столицата Джакарта и други огромни градове, тъй като някои не спазвали правилото да се изолират две седмици след идването си.

Местните управляващи са задължени да определят изоставените къщи, някои считани за населявани от духове поради сходни поверия в индонезийския фолклор.

След тези указания петима души към този момент са настанени в такива къщи. Един от тези изолирани в селото Сепат - Хери Сусанто, описа, че още не е срещал фантоми. " Ще забележим обаче какво ще последва. Това наказване е за общото богатство, научих си урока ", показа мъжът, пристигнал от о-в Суматра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР